Begaan met veilig en gezond werken? Laat het zien op uw sociale media, gebruik onze nieuwe tools

Wim Deloof
30 november, 2020

In tijden van crisis is online communicatie de beste manier om met klanten, prospecten en stakeholders in contact te komen. Reden genoeg dus om een versnelling hoger te schakelen en uw focus op veiligheid bekend te maken via sociale media. De campagne Safety My Priority stelt alvast enkele gratis tools ter beschikking.

 

U bent geen cowboy

Hecht u belang aan veilig werken? Fijn, want geen enkele klant staat te springen om cowboys los te laten op zijn of haar project. U mag uw focus op veiligheid dus zeker in de verf zeten. Om u te helpen, hebben we verschillende banners/headers gemaakt voor uw sociale media. Kies hier de banner/header die het best bij u past. U kan uw nieuwe afbeelding aankondigen met deze post:

Facebook

Veilig bouwen? Da’s een blijk van vertrouwen. Daarom steunen wij met onze nieuwe achtergrond de campagne Safety My Priority van @confederatiebouw - @safetymypriority.

Doe zoals ons, sluit je aan bij #SafetyMyPriority. Maak van veiligheid een prioriteit en onderteken het charter op www.safetymypriority.be.

LinkedIn

Veilig bouwen? Da’s een blijk van vertrouwen. Daarom steunen wij met onze nieuwe achtergrond de de campagne Safety My Priority van @ncbcnc - @safetymypriority.

Doe zoals ons, sluit je aan bij #SafetyMyPriority. Maak van veiligheid een prioriteit en onderteken het charter op www.safetymypriority.be.

Twitter

Met deze nieuwe achtergrond, steunen wij de veiligheidscampagne #SafetyMyPriority van @ConfedBouw. Doe mee, onderteken het charter op www.safetymypriority.be.

Tijdelijke aanpassing van u profielfoto

Grootse momenten verdienen aandacht. Dat u met uw focus op veiligheid de bouwsector een beter imago geeft, is zo’n moment. Daar mag u trots op zijn. Daarom hebben we niet alleen achtergrondfoto’s ontwikkeld, maar ook een nieuw kader voor uw profielfoto. Het kader gebruiken is heel eenvoudig.

Surf naar https://www.facebook.com/profilepicframes en tik in het zoekveld “safety my priority” in. Klik in de lijst die verschijnt op de groene cirkel met het SMP-logo en vervolgens rechtsonder op de blauwe knop “Als profielfoto gebruiken”. Zo simpel is het. U kan zelf instellen wanneer het kader verdwijnt en uw gewone profielfoto terugkomt.

En als u dan toch bezig bent …

… waarom dan niet uw aangepaste Facebook-profielfoto downloaden en meteen ook gebruiken voor Twitter en LinkedIn?

Bekijk reacties ( )

Ontvang Safety My Priority News

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Safety My Priority News en blijf op de hoogte van al ons veiligheidsnieuws! U kunt op elk moment weer uitschrijven.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.